Cum m-a confundat primarul Nicolae Matei cu prostituata lui preferată

În urmă cu vreo două săptămâni, prin intermediul unui blog obscur și anonim, jurnalistul George Mucianu mă ataca furibund, pe motiv că vezi Doamne, susțin și promovez niște oameni din administrația locală pe care el îi vede nu numai ilegaliști ci realmente niște monștri. Dincolo de faptul că acuzațiile lui, în fapt niște frustrări urlate anonim pe un blog obscur sunt subțiri și ușor demontabile, partea asta cu ”monstrul politic” m-a amuzat teribil. Și mi-a adus aminte de o întâmplare petrecută în urmă cu aproape doi ani,atunci când șeful domnului Mucianu, omul care îi asigură pâinea de zi cu zi, m-a confundat cu prostituata lui preferată. Da, domnule chestor Mucianu, când strigi la mine de pe bloguri anonime și mi te prezinți ca pe un exemplu de moralitate, te rog să-ți aduci aminte că te afli în simbria primarului de Năvodari, un domn deja condamnat penal de prima instanță și căruia, ce să vezi, îi place sexul pe bani, chiar dacă e însurat și are copii mari.

Revenind, în luna februarie a anului 2014, dănțuiam pe la o petrecere cu prietenii, moment în care telefonul îmi țiuie indicându-mi un mail nou. În mesajul primit, cineva îmi spune că primarul din Năvodari petrecea la acea oră cu mai multe prostituate la un hotel. Dacă în primul moment mesajul mi s-a părut haios dar ignorabil, câteva momente mai târziu mi-am zis în barbă că merită să cer niște ”probe” ale dezmățului”.Așa că, la vreo 40 de minute distanță, am cerut poze sau filmări de la locul faptei.

Răspunsul a venit, undeva mult mai târziu. Cineva, de la celălalt capăt îmi spunea că eu sunt prostituată. 

După încă o tură sănătoasă de râs, mi-am dat seama că nu verificasem cine e autorul mesajelor. Acela a fost momentul în care am realizat că toate e-mailurile veneau chiar de pe adresa primarului din Năvodari, Nicolae Matei. Pentru că, așa cum menționam, eram la un party eu însumi (fără prostituate totuși), am intrat în jocul celui care-mi scria și am cerut lămuriri legat de momentul în care am făcut sex pe bani. Dacă tot eram numit ”prostituată” … măcar să aflu detalii. 

Răspunsul a venit prompt. După ce primul mesaj fusese trimis de altcineva, Nicolae Matei își recăpătase accesul la căsuța de e-mail și, mândru nevoie mare, îmi arăta mie, în mintea lui eu fiind cel mai probabil autoarea primului mesaj, că planul mi-a eșuat pentru că pe el presa nu-l poate atinge. O încurcătură demnă de piesele lui Caragiale.

Nedorind să merg mai departe cu acest teatru absurd, i-am spus primarului Matei că el se ceartă de fapt cu jurnalistul, nu cu prostituata și mi-am văzut mai departe de petrecerea mea. Răspunsul edilului a venit abia dimineață, când încurcat de situație domnul respectiv a încercat să-mi spună ce s-a întâmplat, pretextând că încerca să culeagă informații de la mine, cel care-i răspundeam. O scuză ridicolă, dar … ăsta e Matei. 

În mod normal, glumița asta de conversație ar fi rămas undeva adânc îngropată în mailul meu, dar, pentru că stimabilul domn chestor, George Mucianu, simte nevoia să arate cu degetul spre mine, nu pot să nu mă întreb, cine e monstru, domnule Chestor, nu cumva chiar șeful dumitale, domnul primar condamnat penal pentru acte de corupție și iubitor de sex cu prostituate? 

Apropos, domnule Mucianu, știi care e maxima lui Matei? Cinci ani cu executare. 

mail1 mailmatei2 mailmatei

 

 

 

 

 

mailmatei3mailmatei4mailmatei5 mailmatei6mail6

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.