Urăsc melodiile de dragoste născute doar din dorința de a mai construi o baladă care să se vândă bine. O piesă tristă, compusă de un autor care nu suferă, se simte de la distanță.

Poate tocmai ăsta e motivul pentru care Adele a avut un succes răsunător cu albumul ei, compus în întregime de ea într-o perioadă în care suferea teribil pentru că iubitul o părăsise (culmea, pentru un alt bărbat, dar asta e o altă poveste). Sinceritatea în ceea ce vrea să transmită compozitorul garantează succes piesei, cred eu.

Poate tocmai din acest motiv iubesc piesa Turn Off The Night, compusă și cântată de Richard Marx. O piesă scrisă în perioada în care a divorțat, după vreo 25 de ani de căsnicie. Și poate tocmai de asta am apreciat ideea lui de a explica felul în care a ajuns să compună fiecare piesă de pe noul album.

Comentariul pe care Richard Marx îl oferă piesei Turn off the Night e fascinant. Îl pun pe repeat în nopțile albe. Îmi aduce aminte că ni se întâmplă tuturor. Pain is inevitable, suffering is a choice.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.