Primarul din Ovidiu își construiește imaginea cu ajutorul unui agramat?

Mi-aduc aminte foarte clar că m-am bucurat atunci când la Murfatlar și Ovidiu primăriile au fost câștigate de tineri. Naiv fiind, am crezut că vom avea parte de un suflu nou, de un mod european de a face administrație, etc. N-a fost cazul. Primarul din Murfatlar m-a blocat, pe contul de Facebook, la prima discuție pe care am purtat-o online, atunci când mi-am permis să-i spun că nu e normal să te lauzi cu rechizite de 9 euro bucata primite de la Consiliul Județean Constanța.

Nici cu primarul din Ovidiu n-am început cu dreptul. La prima solicitare a unei informații, mi-a spus să-i fac o hârtie, la care va răspunde în 30 de zile. Bine, bine, i-am spus, dar eu am nevoie de informația asta, măruntă, astăzi, altfel subiectul se pierde. Nu și nu, hârtie oficială, răspuns într-o lună. Absurd. Și n-am fost singurul jurnalist cu care domnul Scupra a procedat așa, sfătuit la acel moment de un purtător de cuvânt nu foarte priceput.

De-atunci, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. E adevărat, după ce a scăpat de omul care-l consilia, tânărul Scupra a devenit mai vorbăreț, a renunțat la rigiditate, dar aveam să aflu zilele acestea că la capitolul purtători de cuvânt stă la fel de rău.

Bre, te înjură un domn, mi-a spus un prieten zilele trecute. L-am întrebat cine, care dintre ei, sunt mulți. Unul, George Drăgan, care se ocupă cu antidrogul, mi s-a răspuns. Ei, da, surpriză, personajul e nou printre ”fanii” mei, n-am auzit de el. Știam însă că-l am în lista de Facebook de o perioadă de timp, așa că, după ce mi s-au prezentat chiar dovezi că injuriile există (și erau dintre cele mai urâte), l-am rugat pe acest domn Drăgan să-mi spună, dacă dorește, ce problemă are cu persoana mea. Mi-aș fi dorit o discuție bărbătească, dar n-am avut noroc. Omul nu știa cum să-mi explice cât de mult mă respectă de fapt. În plus, ce m-a surprins, a fost faptul că băiatul are probleme cumplite la capitolul gramatică. Și bineînțeles, așa cum probabil este evident, căutând să văd cu ce se ocupă zilnic acest domn, am aflat surprins că discut de fapt cu purtătorul de cuvânt de la Primăria Ovidiu, lucru pe care domnul Drăgan nu l-a afișat public pe contul de Facebook.

drg

 

 

 

Avem așadar, un tânăr agramat care ocupă NEJUSTIFICAT un post la Primăria Ovidiu, conform propriilor declarații oficiale, funcția se numește ”Purtător de cuvânt inspector” (câștigat prin concurs, oare?), post care presupune să redactezi, frecvent, comunicate de presă. Mai mult decât atât, declarația de avere a acestui domn este completată și ea complet aiuristic (are credit ipotecar dar nu are casă, nu e trecut salariul, etc.). Poate ne spune domnul primar cum a fost angajat acest domn?

Comentarii

comentarii

One Response to “Primarul din Ovidiu își construiește imaginea cu ajutorul unui agramat?”

  • constanteanul

    Cu siguranță omul este vreo pilă, fie din mafia măzărichie-pesedistă, fie din cea machidonească. Nici Scupra nu și-a făcut averea prin muncă și inteligență, așa că nu avem de ce să ne mirăm. Așa primar, așa colaboratori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.