Cum m-a confundat primarul Nicolae Matei cu prostituata lui preferatăÎn urmă cu vreo două săptămâni, prin intermediul unui blog obscur și anonim, jurnalistul George Mucianu mă ataca furibund, pe motiv că vezi Doamne, susțin și promovez niște oameni din administrația locală pe care el îi vede nu numai ilegaliști ci realmente niște monștri. Dincolo de faptul că acuzațiile lui, în fapt niște frustrări urlate anonim... Read more »
Viceprimarul Gabriel Stan, omul din spatele Nitalexil SRL, cea mai prosperă firmă a grupării MazăreO informație primită pe surse, săptămâna trecută, ne dădea de înțeles că viceprimarul Constanței, Gabriel Marius Stan, are calitatea de inculpat în dosarul șpăgilor pe care șeful său, primarul Mazăre, le-ar fi primit de la firma Polaris. Informația spunea chiar că procurorii au dispus un sechestru pe averea lui Stan însă reprezentanții biroului de presă... Read more »
Tripleta de aur a reînceput afacerile dubioase. Parcarea din Portul Tomis dată în administrare agentului de pază Mujdaba AicanTeoretic, Mazăre, Nicușor, Strutinsky și toată camarila acestora, au dispărut din primul plan al vieții constănțene. În realitate, ce nu înțeleg mulți este că ne vor trebui zeci de ani pentru a-i scoate din mediul de afaceri local, acolo unde și-au infiltrat firmele prietene prin contracte lungi, unele chiar de 25 de ani. Zone întregi... Read more »
Valentin Vrabie, ”ajutat” să piardă concursul OameniDeValoare.ro. Cum a fost furat sistematic primarul din PeșteraUnii dintre noi ne aducem aminte de Ceaușescu. De megalomania care-l caracteriza, în toate acțiunile sale. De modul în care fostul dictator și soția lui și-au asumat titluri și distincții pe care nu le meritau. Băieții deștepți din actuala administrație a Constanței nu sunt departe de acest stil de viață. Cineva ne povestea, de curând,... Read more »
Biserica Sf. Mina, ținta unui nou proces. Arhiepiscopia se consideră proprietar, pentru că a stropit cu ghiocul clădireaÎn luna martie a anului 2013, reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului șocau opinia publică, luând decizia de a-l caterisi pe unul dintre cei mai iubiți preoți ai locului, părintele Nicolae Picu. Decizia, nejustificată în mod real nici până în ziua de astăzi, venea la pachet cu o altă hotărâre aberantă, aceea de a trece în proprietatea Arhiepiscopiei... Read more »
Război la Consiliul Județean. Nedorit de angajații săi, Nicușor Constantinescu îi sfidează din ușa instituțieiDupă opt ani în care a condus Consiliul Județean Constanța într-un stil dictatorial, Nicușor Constantinescu pare să fi devenit victima propriului comportament. Surse din rândul angajaților CJC ne-au dezvăluit că președintele suspendat al instituției nu mai este dorit în rândul lor, marea majoritate a acestora având deja demsiiile scrise, în eventualitatea în care Nicușor ar... Read more »
A fugit președintele CJC în Costa Rica? Detalii despre omul care l-a avut în grijă la New York pe Nicușor Constantinescu. Afaceri  cu Polaris, asociat al Corinei Martin și dealer de mașini pentru Radu MazăreVă mai amintiți probabil nebunia provocată de imaginile video care-l prezentau pe Nicușor Constantinescu la terasa Romanian Garden din New York, mâncând alături de câțiva prieteni pentru ca mai apoi să savureze în tihnă o țigară. Încă din seara respectivă, am încercat să aflăm cine sunt oamenii care l-au însoțit pe președintele CJC la masă,... Read more »
Moartea timpurie a primarului din Adamclisi, Emilian Burcea, consecința unor ”inginerii financiare” în care a fost împins fără voia lui?Aflat într-o vizită ocazională, la una dintre primăriile din Dobrogea, mi-a fost dat să aud o poveste care te înfioară pur și simplu. La început povestea a curs normal, despre felul în care administrația județeană a Constanței a acționat, de cele mai multe ori, defectuos,  în ultimii 10 ani, situație  care este mai mult sau... Read more »
Cum sunt educați orfanii la Centrul de Plasament ”Delfinul” din Agigea: ”Bate-i ca să te răcorești. Eu i-am caftit până am obosit”Un mail anonim, sosit pe adresa redacției noastre, prezintă o discuție purtată pe facebook, între două educatoare de la Centrul de Plasament ”Delfinul” din Agigea. Femeile, se încurajează între ele să educe bieții orfani cu bătăi zdravene și, deși s-ar putea crede că uneori o palmă părintească e necesară pentru a potoli un copil mai... Read more »