Un viitor consilier local PSD șterge pe jos cu alegătorii din Medgidia. Domnule Felix Stroe, vă cer public să-i retrageți sprijinul politicCiteam un text scris de o doamnă, jurnalist. Pe numele ei, Zully Mustafa. Realizator de emisiuni, din când în când, în trustul de presă al unui domn, fost primar, condamnat penal pentru că a furat din orașul pe care-l păstorea, edil fiind. Asta n-a deranjat-o pe jurnalista Zully, care între timp a ales să fie... Read more »
Cristi! Bă, Cristi! Ai luat-o pe arătură!Ieri dimineață am publicat un text, catalogat drept dur, la adresa candidatului liberal, Vergil Chițac, căruia îi reproșam că s-a înconjurat de oameni care până nu de mult pupau tălpile tripletei Mazăre/Nicușor/Strutinsky, Sunt obișnuit ca de fiecare dată când public ceva neplăcut despre domnul amiral Chițac să fiu înjurat. La început m-a frapat marea de... Read more »
Amiralul ne crede proști. Iată dovadaVergil Chițac, recent înregimentat în filiala Constanța a Partidului Național Liberal, a avut ieri parte de prima ieșire în fața presei. Și cum am așteptat multă vreme această întâlnire, mi-am făcut conștiincios temele și mi-am trecut în agendă mai multe întrebări pe care aș fi dorit să i le adresez. Asta și pentru că încercările... Read more »
Acum, mai mult decât oricând, vreau să fiu constănțeanAm citit articolul colegului Cristian Hagi, care, pertinent și calculat, poate mai ardelean decât mine, expune corect motivele pentru care ar fugi din Constanța chiar de mâine, dacă nu l-ar opri faptul că și-a întemeiat o familie aici.  Nu sunt de acord însă cu punctul de vedere pe care-l exprimă Cristian. Sunt clujean, adoptat de... Read more »
Cum mi-am furat-o de la Cristinel DragomirÎn opinia mea, cel mai frumos moment prin care trece un jurnalist (mai ales cel care lucrează cu politicieni, dar nu numai) este acela în care își prinde interlocutorul în offside. Momentul acela în care pui întrebarea potrivită făcându-l pe politicianul din fața ta să se bâlbâie sau să se enerveze este neprețuit și recunosc,... Read more »
Jurnaliștii Pro Tv ni se alătură, nouă, celor care am înțeles că la Peștera se întâmplă ceva remarcabilL-am cunoscut pe primarul comunei Peștera într-un moment în care reușise una dintre multele sale performanțe unice, aducând în fața Consiliului Județean Constanța peste 2000 de oameni, într-un protest organizat împotriva modului defectuos în care administra județul Nicușor Constantinescu. Valentin Vrabie mi-a spus, atunci, în mijlocul oamenilor, că-l invită pe Radu Mazăre să vină în... Read more »
Incendiul ”Colectiv” ne duce în epoca excesului de zelIncendiul din clubul bucureștean Colectiv este fără îndoială o consecință a modului de viață românesc. Șpaga, corupția, delăsarea, dorința nebună de a face bani din orice, oricum și indiferent de preț, sunt doar câteva dintre tarele modului de viață românesc. Mai devreme sau mai târziu, consecința urma să apară, buba trebuia să se spargă. Problema... Read more »