Nu uitați, domnule Vrabie, presa v-a făcut mare!Citesc, un pic mirat, că primarul Medgidiei refuză invitațiile televiziunii Alpha Media. Vreau și-mi doresc să cred că la mijloc e o neînțelegere. Altfel, simt nevoia să-i aduc aminte domnului Valentin Vrabie, pe care l-am promovat și lăudat, cu argumente, un lucru simplu: presa este cea care l-a făcut mare. E foarte posibil ca și... Read more »
Și-au pus în cap să mă termine…Sunt jurnalist. La a doua încercare, îmi place mie să spun. De ce? Pentru că în anii 2000, când am încercat prima dată meseria asta, au reușit să mă elimine. Povestea este destul de bine cunoscută, așa că n-am să insist prea mult. Mi s-a cerut să scriu un articol calomnios despre un domn și am... Read more »
O mărturisire care-mi va aduce înjurături. Despre amiral și mizeria din jurul săuA fost zi interesantă ieri, pentru jurnaliștii constănțeni. Am avut cu toții ocazia să-l cunoaștem mai bine pe Vergil Chițac, amiralul propus de liberali pentru Primăria Constanța.Conferința, anunțată pe la ora 11. Ceea ce mi-a oferit timp, dimineață, pentru diverse activități și cititul presei, obligatoriu pentru fiecare dintre cei care activează în zona asta. În... Read more »
Cum au reușit sătenii din Ivrinezu să-l ”miște” pe intransigentul Cristian HagiDe sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul, am hotărât, împreună cu ai mei colegi, Adrian Boioglu și Cristian Hagi, să petrecem dimineața într-o biserică. Și pentru că ne simțim ca acasă la Peștera și totodată, biserica din satul Ivrinezu (unul din satele comunei) își serba hramul, am ales ca acolo să fie locul în care mergem. Satul,... Read more »